Brusselmans maait Coucke onderuit

21 september 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
De bal rolt vierkant bij Anderlecht. Na een 1 op 9 in de competitie volgde een 1-0 nederlaag bij het Slowaakse Spartak Trnava. Herman Brusselmans is streng voor de beleidsmakers.

Dat de schrijver een boontje heeft voor Olivier Deschacht is geweten. De verdediger kreeg geen contractverlenging bij Anderlecht.

"Als je niet meer voldoet, dan word je gewoon aan de kant gegooid. Vorige week was ik voor het tv-programma Kick-off nog op Lokeren voor een reportage van Olivier Deschacht, die na zeventien jaar Anderlecht door de achterdeur is buitengeschopt. Dat komt door figuren als Marc Coucke", stelt Herman Brusselmans in het programma De Ideale Wereld.

"Zo'n mensen zouden eigenlijk uit het voetbal moeten worden gebannen. Dat is een compleet omhoog gevallen nitwit die een miljard heeft en eerst Oostende naar de kloten helpt om dan daar het geld uit te halen en daarmee naar Anderlecht gaat en daar zestien spelers koopt waarvan geen enkele goede."

"Als Anderlecht nog twee keer verliest vliegt Vanhaezebrouck ook nog buiten", voorspelt Brusselmans. "Dat zijn mensen die het voetbal kapot maken."

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Zonder passie haal je nooit je volledige rendement"

Peter Maes

Meer voetbalquotes