Verstraete: "Ander AA Gent tegen Club Brugge"

21 september 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
In eigen huis verliezen tegen STVV, dat kwam hard aan. Niet toevallig volgde er een dag later een crisisberaad, in aanwezigheid van ex-trainer Trond Sollied. Toeval of niet, er klonk van het bestuur ook geen steunbetuiging aan de huidige trainer. Wordt het zondag D-Day voor Yves Vanderhaeghe?

AA Gent speelt thuis tegen Club Brugge. De Slag om Vlaanderen. Rivaliteit ten top. Birger Verstraete speelde bij Club en belandde via Moeskroen en KV Kortrijk in Gent. De middenvelder mocht zich onlangs bij de Rode Duivels melden.

"Met alle respect, maar als je thuis van Sint-Truiden verliest, dan moet je de volgende match uit een ander vaatje tappen. Tegen Club of niet, je zal zondag sowieso een ander Gent zien dan vorige week", vertelt hij op de persconferentie vrijdagmiddag."

"Natuurlijk heb ik hun match tegen Borussia Dortmund gezien. Ze hebben een goeie prestatie neergezet tegen toch een van de betere Europese teams. Laten we hopen dat die match wat in hun benen blijft hangen."Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is geen sport op leven en dood, het is meer."

Bill Shankly

Meer voetbalquotes