Ferrera over mogelijk ontslag bij Waasland-Beveren

21 september 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Na zeven speeldagen verzamelde Waasland-Beveren nog maar vier punten. De druk op trainer Yannick Ferrera neemt stilaan toe.

"Ik weet dat ik resultaten moet behalen", beseft Ferrera in Het Laatste Nieuws. "Dat is het lot van een coach in dit land. Ik heb er mijn mening over. Don’t hate the players, hate the game. Maar de cultuur is hier nu eenmaal zo. Ik zou er graag tegen vechten, maar ik besef dat ik dat gevecht niet kan winnen. Ik zal echter nooit opgeven, geloof in deze groep en in mezelf."

"Ik ben niet bang, nee. Elke trainer wordt elke week bedreigd in België. Verliest Leko twee keer na elkaar met Club? Crisis. Pakt Hein met Anderlecht 1 op 9? Crisis. Sommigen zijn meer bedreigd dan anderen natuurlijk, maar who said life is fair? Op 5cm na hadden we twee punten meer tegen Eupen. Op een meter na twee meer tegen STVV. Op een magnifiek doelpunt na een punt meer tegen Lokeren. Maar ik geloof niet in geluksbrengers. Geluk dwing je af. Door hard te werken. Elke dag opnieuw alles geven. De werkplunje aan. Alleen dan hebben we een kans."

Zaterdag neemt Waasland-Beveren het thuis op tegen Sporting Charleroi. Volgende week trekt het naar rode lantaarn Excel Moeskroen. Twee cruciale weken voor de Wase Leeuwen en Yannick Ferrera.


MK

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is geen sport op leven en dood, het is meer."

Bill Shankly

Meer voetbalquotes