Vanhaezebrouck: "Is nog niet dramatisch"

21 september 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Een crisis loert om de hoek bij RSC Anderlecht. Na 1 op 9 in de Jupiler Pro League ging paars-wit met de billen bloot in Slowakije. Zondag komt Standard over de vloer in het Astridpark. Als er niet gewonnen wordt, is de crisis een feit. Toch blijft Hein Vanhaezebrouck rustig.

"Het kan niet allemaal weg zijn. We zijn plots stilgevallen na die 12 op 12, een goede wedstrijd op Brugge en een goede eerste helft tegen Antwerp. Maar mits een zege kunnen we nu meteen opnieuw vertrokken zijn", aldus Vanhaezebrouck in Het Nieuwsblad.

Hij benadrukt wel dat meer ervaren spelers vervangen kunnen worden door jonkies. "Maar nogmaals: het is nog niet dramatisch: het is erger als je elke match ondergaat en echt niets creŽert, maar we creŽren nog kansen en hebben nog matchen gedomineerd. Achteraan staan we solide en op de flanken hebben we jong geweld."

"Ik geloof in die jongeren en zet ze daarom ook op het veld. Amuzu en Saelemaekers, maar desnoods zet ik er vijf of zes. Er zit echt wel muziek in. Aan ons en aan mij om nu oplossingen te vinden voor de problemen vooraan en misschien wat dingen te veranderen."
MK

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Zonder passie haal je nooit je volledige rendement"

Peter Maes

Meer voetbalquotes