Bereidt Hein Vanhaezebrouck nieuwe uitschuiver voor?

22 september 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Anderlecht bleef tegen Club Brugge, Antwerp en Racing Genk op een 1 op 9 steken. In de Europa League leden ze een 2-1 nederlaag bij Spartak Trnava. De kritiek op het transferbeleid groeit. De trainer wordt ook in vraag gesteld.

In dat klimaat moet Anderlecht zich voorbereiden op een thuismatch tegen Standard. Een match die gewonnen moét worden. Puntenverlies in eigen huis tegen de aartsrivaal is geen optie.

Een geluk bij een ongeluk bij de Rouches zit het ook niet goed. Na het vele puntenverlies in de competitie volgde een 5-1 nederlaag bij Sevilla, tot grote onvrede van Michel Preud'homme.

"We moeten ons niet blindstaren op de 5-1 van Standard Europees. Verliezen van Sevilla is geen schande. Als wij tegen Sevilla hadden gespeeld, hadden we ook verloren", is Hein Vanhaezebrouck heel eerlijk tegenover Het Nieuwsblad. "Het wordt een intense topper zondag"

"Maar we zullen moeten zien welke spelers we mentaal opgelapt krijgen om naar die oorlog te gaan", geeft de coach nog aan. De recente wedstrijden laten sporen na.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Zonder passie haal je nooit je volledige rendement"

Peter Maes

Meer voetbalquotes