Niet iedereen bejubelt Eden Hazard

22 september 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Eden Hazard schitterde op het WK en trekt die lijn gewoon verder, zowel bij Chelsea als bij de Rode Duivels. De nummer tien wordt met lof overladen. Al dweept niet iedereen met zijn prestaties.

"Hij is niet dezelfde speler wanneer het EK of WK nadert. Het lijkt alsof hij zich spaart, om dat het seizoen erna helemaal uit te barsten", stelt Craig Bellamy bij Sky Sports. De voormalige aanvaller speelde bij onder meer Liverpool en was international.

"Ik ben wild van Eden Hazard, ik vind hem samen met Kevin De Bruyne de beste speler in de Premier League, maar hij kiest zijn momenten om te presteren."

"Als ik Real Madrid of FC Barcelona was, zou ik hem uiteraard graag aantrekken. Ik zou me echter afvragen waarom hij telkens zo lang van het voorplan verdwijnt. Iedereen kent zijn talent. Hij is één van de beste spelers van de wereld, maar hij kan af en toe zulke grote dalen hebben ... Wanneer hij het gehad heeft met de trainer, zegt hij als het ware: "Ik weet niet of ik hier nog zal zijn en of ik nog zal presteren"."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Wat Yannick Ferrera met een allegaartje van buitenlanders en onervaren spelers doet, is zéér knap."

Jacques Sys

Meer voetbalquotes