Lestienne niet bezig met rivaliteit Anderlecht-Standard

22 september 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Zondag is het Anderlecht-Standard. De twee tenoren kunnen de drie punten goed gebruiken. Michel Preud'homme zou Maxime Lestienne aan de aftrap kunnen brengen. De voormalige speler van Moeskroen en Club Brugge is klaar voor de strijd.

De 26-jarige linksbuiten viel tegen Sporting Charleroi en zit aan 17 minuten in de Pro League. In Sevilla pikte hij 28 minuten mee. In afwezigheid van onder meer Paul-José Mpoku en in combinatie met de tegenvallende resultaten komt een eerste basisplaats dichterbij.

"Voor mij is een Clasico een match als een andere", stelt Lestienne tegenover LDH. "Ik ken de rivaliteit tussen beide ploegen, maar ik lig er niet van wakker. Op het veld zal dat voor mij aanvoelen alsof we tegen Moeskroen of Charleroi spelen, een match waarin we alles zullen geven."

Lestienne stond voor het laatst aan de aftrap op 19 mei in de wedstrijd Malaga-Getafe. Hij kijkt rustig uit naar zijn eerste basisplaats bij Standard.

"Ik voel me goed en wacht op mijn kans. Ik hoop zo snel mogelijk mijn beste niveau te bereiken, maar de trainer beslist en ik respecteer die keuzes."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Er is maar één moment dat je op tijd kunt komen. Ben je er niet, dan ben je óf te vroeg, óf te laat."

Johan Cruijff

Meer voetbalquotes