Vormer liet de zandbak links liggen

22 september 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - TB
Ruud Vormer mocht de Gouden Schoen in ontvangst nemen, speelde opnieuw kampioen met Club Brugge en kreeg een eerste uitnodiging voor het Nederlands Elftal. Hij kon afgelopen zomer in Saoedi-ArabiŽ aan de slag. Daar lag veel meer geld te rapen.

Vlak voor het verstrijken van de transferdeadline kwam de aanbieding vanuit de zandbak Vormers kant op, blijkt uit een gesprek met Het Laatste Nieuws. "Ik kon een fantastisch contract voor drie jaar tekenen in Riyadh, de hoofdstad van Saudi-ArabiŽ." Zelf kwam Vormer tot een akkoord, maar Brugge weigerde de international te laten gaan. "Toen heb ik heel erg getwijfeld wat ik zou doen."

Na overleg met zijn vrouw en ouders besloot Vormer in BelgiŽ te blijven. "Het ene moment zei ik: 'Schat, drie jaar ballen en we zijn klaar'. Maar even later dacht ik weer aan het mooie leventje dat ik hier heb."

Vormer verlengde vlak voor het begin van de transfermarkt nog zijn contract. Hij ligt nog tot 2022 vast in Brugge, dat ook nog een optie voor een extra jaar heeft.

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Als je succes wilt hebben, moet je er elke keer voor gaan. Niet enkel op de grote momenten."

Hein Vanhaezebrouck

Meer voetbalquotes