Sterkhouder steunt AA Gent-trainer

22 september 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Als de resultaten wat tegenvallen kijkt de grote meerderheid naar de trainer. Ook bij AA Gent is dat zo. Opmerkelijk: het bestuur laat niet van zich horen. Lovre Kalinic doet dat wel.

AA Gent behaalde 13 op 21 en werd in de voorronde van de Europa League uitgeschakeld. Yves Vanderhaeghe torst een loodzware druk op zijn schouders.

Lovre Kalinic neemt het openlijk op voor zijn trainer. "We hadden een paar slipperige momenten, maar dat de club afgelopen zomer zo goed heeft verkocht, is ook zijn verdienste. Ik werk graag met Yves. Hij heeft bij Anderlecht en de nationale ploeg gespeeld, je voelt die mentaliteit als hij op het veld zaken toont", vertelde Kalinic aan Het Nieuwsblad.

Een ontslag is volgens de Kroatische doelman helemaal niet aan de orde. Hij gelooft dat Vanderhaeghe de situatie kan rechttrekken.

"Ik ben ervan overtuigd dat het bestuur in Yves gelooft. Als je zijn hele parcours bekijkt sinds hij hier overnam. We hadden vorig seizoen zes punten na negen speeldagen, maar op het einde deden we zelfs even mee voor de titel."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is soms een achterbakse wereld waar weinig mensen echt zeggen waar het om draait."

Jelle Van Damme

Meer voetbalquotes