Geen mes op de keel bij AA Gent-Club Brugge

23 september 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Er broeit wat bij AA Gent. Niet overwinteren in de Europa League, punten morsen in de Pro League, dat zorgt voor onrust. Na de nederlaag tegen STVV vond er een crisisberaad plaats, in aanwezigheid van ex-trainer Trond Sollied. Voorzitter Ivan De Witte predikt nu toch wat rust.

Yves Vanderhaeghe leek er alleen voor te staan. Manager Michel Louwagie en de voorzitter leken zich weg te steken.

"Als we na die nederlaag tegen STVV niets hadden gedaan, dat zou pas onprofessioneel geweest zijn", trapt Ivan De Witte de bal nu toch terug. "Maar dat verhaal is te breed uitgesmeerd in de kranten. Deze match is niet met het mes op de keel voor onze trainer. Ik heb deze week met hem gesproken en ik heb hem op het hart gedrukt dat hij mijn vertrouwen heeft."

"Geduld is bij geen enkele club oneindig. Als het echt heel slecht zou gaan, dan zullen we naar de trainer kijken. Maar staat ons een moeilijke opeenvolging van matchen te wachten en ik wil die met Vanderhaeghe aanpakken", stelt De Witte tegenover Sporza. "Ik zal er als voorzitter op toezien dat hij dat vertrouwen krijgt. We moeten hem niet beladen met alle zonden van Israël."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Bob Peeters heeft het tactische vernuft van een in zilverpapier gewikkelde koeienvlaai"

Herman Brusselmans

Meer voetbalquotes