"STVV is nu al bijna gered"

24 september 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
STVV is zeer goed bezig en de ploeg haalt een steeds beter niveau. Jacky Mathijssen heeft niets dan lof voor Marc Brys.

STVV won met 2-0 van ploeg in vorm Antwerp en trekt volgende week met vertrouwen naar Anderlecht. "STVV heeft zijn weifelende start volledig achter zich gelaten. Pet af voor wat Marc Brys met zijn team presteert. Hij heeft performantie verkozen boven spektakel en dat is ook de enige juiste keuze, als je bij een middenmoter aan de slag bent. Brys staat er al langer om bekend dat hij een tegenpartij slecht kan doen presteren. Als je dan, zoals de jongste weken, ook zelf regelmatig kan toeslaan, zit je op het juiste spoor. STVV is nu al bijna gered. Dat bant alle twijfels en voorkomt negatieve druk", aldus Mathijssen aan Het Belang van Limburg.

De volgende stap is de fans overtuigen en Stayen weer laten daveren zoals dat in het verleden bijna wekelijks was. Mathijssen hoopt alvast dat de fans terug naar STVV zullen komen.

"Met de resultaten komt immers ook het vertrouwen. Dat is dubbel: het vertrouwen in de coach én in de kleedkamer. Dat brengt vaak nog beter en aantrekkelijker voetbal. Bovendien zorgen die goede uitslagen hopelijk voor beter gevulde tribunes.”

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Trainers zeggen vaak dat ze niet op een job azen uit respect voor de collega die er aan de slag is. Dat is bullshit!"

Arnar Vidarsson

Meer voetbalquotes