Mathijssen: "Maar één ploeg die Club Brugge kan bedreigen"

24 september 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Club Brugge en Racing Genk razen door de competitie en ploegen als Anderlecht, Standard en AA Gent laten het tot dusver wat afweten.

Anderlecht heeft zes punten minder dan Club, Standard al tien en AA Gent negen. Jacky Mathijssen ziet geen van hen als een concurrent voor Blauw-Zwart.

"Club Brugge trekt de lijn door van vorig seizoen. Ze laten heel weinig liggen in de competitie. Ditmaal konden ze profiteren van hun thuismatch tegen Dortmund. Die vraagt min of meer dezelfde benadering als een uitmatch in Gent. Soms heb je dat geluk als coach, dat je twee wedstrijden in blok kan benaderen", aldus Mathijssen in Het Belang van Limburg.

Enkel Racing Genk lijkt bij machte om Club het leven zuur te maken. Zij volgen op amper 2 punten. "Club zit opnieuw op schema om straks met een stevige voorsprong aan Play-Off I te beginnen. Ik zie maar één ploeg, die dat plan kan dwarsbomen. Ik hoop dat Racing Genk zijn huidig niveau kan aanhouden en Club onder druk kan blijven zetten. Het zou onze competitie zeker aantrekkelijk maken."

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Wat Yannick Ferrera met een allegaartje van buitenlanders en onervaren spelers doet, is zéér knap."

Jacques Sys

Meer voetbalquotes