Vandenbempt kritisch voor bestuur van AA Gent

24 september 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
AA Gent lijkt Yves Vanderhaeghe op straat te gaan zetten. Peter Vandenbempt vindt dat de clubleiding de hand eens in eigen boezem mag steken.

"Ik hoor dat er allerlei lijnen zijn uitgegooid. Een ding is wel duidelijk: op deze manier kan Yves Vanderhaeghe als mens en als coach niet blijven doorgaan. Na elke nederlaag ligt zijn positie op tafel. Voorzitter De Witte en manager Louwagie zullen weer alles in de weegschaal moeten gooien. Zo gaat dat al een tijdje", zegt hij aan Sporza.

Het aankoopbeleid van AA Gent is de laatste jaren niet succesvol. Dit seizoen heeft de ploeg minder kwaliteit dan pakweg Club Brugge, Anderlecht, KRC Genk en wellicht ook Standard.

"Er heerst respect en erkentelijkheid voor het werk van Yves Vanderhaeghe vorig seizoen. En er is de openlijke steun van de spelers, al zou het wel helpen als ze dat ook op het veld tonen.Moet je daarom de coach nu onder de loep leggen? Zou je niet wachten en misschien ook de kern een keer evalueren? Dat lijkt me aangewezen. Zou een andere coach het met dit materiaal veel beter doen?"

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Ik ben een rationeel persoon. Voorheen wist ik niet dat er bij voetbal zoveel emoties kwamen kijken."

Roland Duchâtelet

Meer voetbalquotes