"Antwerp is nog geen topclub"

24 september 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Afgelopen weekend leed Antwerp FC de eerste nederlaag van het seizoen. De Great Old verloor met 2-0 op bezoek bij STVV. Antwerp-kapitein Faris Haroun steekt de hand in eigen boezem.

"Misschien is het niet slecht dat we eens op deze manier verliezen. Na een week waarin we overladen werden met lof  (na de 5-1- overwinning tegen Zulte Waregem, red.) dachten sommigen al dat we een topclub zijn. Maar na één wedstrijd met frivool voetbal moet je niet denken dat je er al bent. We kregen lof voor ons mooi voetbal en daar zijn we zelf misschien iets te veel in meegegaan. Elke wedstrijd moet gewonnen worden", aldus Haroun tegenover Het Laatste Nieuws.

Haroun beseft dat de Great Old nog stappen moet zetten. "We zijn nog geen topclub die met de handrem op kan spelen en het laatste kwartier zelf kan bepalen om het gaspedaal in te duwen een het verschil te maken. Wij als Antwerp moeten er vanaf de eerste minuut staan als we iets willen rapen. Dat heeft deze wedstrijd duidelijk gemaakt. We staan weer met de voetjes op de grond."

Woensdag trekt Antwerp FC voor een lastige verplaatsing naar KV Mechelen in de 1/16e finales van de Beker van België.

MK

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Zonder passie haal je nooit je volledige rendement"

Peter Maes

Meer voetbalquotes