Trossard voelt zich kiplekker bij KRC Genk

24 september 2018
instagram
Het gaat goed met Leandro Trossard, met veel goals en een eerste selectie voor de Rode Duivels. Dan is het mooi meegenomen als het ook goed loopt met de club. Racing Genk pakt vlot de punten en de fans stromen terug in grote getale toe. Trossard geniet.

Trossard haalde op het veld van Cercle Brugge verwoestend uit, met drie doelpunten (2-5). Zo blijft Genk in het spoor van koploper en titelverdediger Club Brugge. Racing Genk heeft al achttien matchen niet meer verloren. Een nieuw clubrecord.

"Het is mooi om de geschiedenisboeken in te duiken", stelt Leandro Trossard via het clubkanaal. "Dat record geeft aan dat we heel goed bezig zijn. Hopelijk kunnen we dat nog lang vol houden."

"Veertig matchen ongeslagen blijven, dat zal onmogelijk zijn, daar moeten we niet voor rond de pot draaien. Het gaat gewoon heel goed."

"Er leeft een heel goed gevoel in de club. Die fantastische supporters uit en thuis, dat slaat over op de groep, dat zie je op het veld."

Woensdag staat in de Beker van België een derby tegen Lommel SK op de agenda. Genk was vorig seizoen finalist en wil zo lang mogelijk op drie fronten meestrijden: Pro League, Croky Cup en Europa League."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is geen sport op leven en dood, het is meer."

Bill Shankly

Meer voetbalquotes