Luka Modric: "Grote eer en fantastisch gevoel"

25 september 2018
instagram
Geen Lionel Messi of Cristiano Ronaldo als winnaar van de prestigieuze FIFA Football Awards. Luka Modric mocht de hoofdprijs in ontvangst nemen.

"Het is een grote eer en een fantastisch gevoel om deze prijs in handen te hebben", vertelde de Kroatische spelmaker van Real Madrid na het ontvangen van de award. "Ik wil ook Mohamed Salah en Cristiano Ronaldo feliciteren met hun sterke seizoen. Ik wil weet zeker dat zij in de toekomst nog vaker gaan meestrijden om deze prijs."

"Deze prijs is niet alleen van mij, maar ook van mijn Real Madrid-ploeggenoten, mijn trainers en iedereen van de Kroatische nationale ploeg. Ik wil ook mijn familie bedanken, want zonder hen zou ik niet de speler zijn die ik nu ben. Ik ga er niet over of het terecht is of niet. Ik wil gewoon iedereen bedanken die op me gestemd heeft."

Toeval of niet,Ronaldo en Messi waren de opvallende afwezigen bij het voetbalgala. Modric: "Iedereen moet dat zelf weten. Natuurlijk had ik graag gehad dat ze erbij waren, maar ze waren er niet."

"Dit is belangrijk, want het laat zien dat er ook voor kleine landen veel mogelijk is. Zolang je erin blijft geloven en je had blijf werken, kunnen dromen werkelijkheid worden."

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Trainers zeggen vaak dat ze niet op een job azen uit respect voor de collega die er aan de slag is. Dat is bullshit!"

Arnar Vidarsson

Meer voetbalquotes