Coucke denkt nog aan kampioenenbal

10 oktober 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Van Couckenbak bij KV Oostende naar een kampioenenfeest met RSC Anderlecht, dat was het opzet. De transfermolen draaide vlot rond. Maar Anderlecht staat nog niet op punt. Racing Genk en Club Brugge sprokkelden meer punten en Anderlecht sneuvelde in de Beker van België. De ambities zijn voorlopig ongewijzigd.

Voor de aftrap van Zulte Waregem-Anderlecht sprak Marc Coucke met een aantal supporters van Anderlecht, die zich vragen stellen over het beleid bij hun geliefkoosde club. Coucke verzekerde de fans dat er in de wintermercato een gevoelige kwaliteitsinjectie zal volgen.

Er zou een offensieve middenvelder en een spits bij moeten komen. In dat scenario hoopt Coucke nog altijd op een kampioenenfeest. Tot die tijd moet Hein Vanhaezebrouck punten sprokkelen met de huidige spelerskern, in de hoop dat de acherstand in januari niet te groot zal zijn.

Anderlecht telt na tien speeldagen zes punten minder dan Racing Genk. De achterstand op titelverdediger Club Brugge bedraagt vijf punten. Na de interlandbreak speelt Anderlecht thuis tegen Cercle Brugge. Na de Europese clash tegen Fenerbahce volgt een trip naar Eupen.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"De Premier League is de belangrijkste bondgenoot van de Rode Duivels"

François Colin

Meer voetbalquotes