Vanderhaeghe kreeg aanbieding Belgische club

10 oktober 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Yves Vanderhaeghe is geen trainer meer bij AA Gent. De 48-jarige West-Vlaming lag tot 30 juni 2018 onder contract en is niet van plan halsoverkop in een nieuw avontuur te stappen. Hij kreeg al een aanbieding van een Belgische en een buitenlandse club!

Hij was een jaar in dienst bij de Buffalo's. Een bewogen jaar. Vanderhaeghe wist het kwakkelende AA Gent - het liep spaak met Hein Vanhaezebrouck als coach - terug op de goede weg te krijgen. Ze knokten zich nog in Play-off 1 en grepen een Europees ticket.

Een sterk verhaal, al klonk er toen al kritiek bij het bestuur en een deel van de fans. De honger naar nog meer is groot in de Ghelamco Arena.

Vanderhaeghe bleef op post, al was dat niet voor iedereen van harte. Dag na dag rustte er een zware druk op zijn schouders.

De voormalige trainer van KV Kortrijk en KV Oostende wil eerst de batterijen opladen. "Voorop staat nu in elk geval: nog eens samen op reis gaan met Fien (zijn dochter, nvdr.). In de herfstvakantie, zeer zeker! Dat is door het voetbal te lang geleden", stelt hij in de Vlaamse kranten.

"Wat ik daarna ga doen, kan ik niet zeggen. Ik weet dat er sowieso weer aanbiedingen komen. Ik moet zelfs niet wachten. Ben je daar dan zo verbaasd over? Wat heb ik al verkeerd gedaan in het voetbal? Ja, ik kreeg al twee telefoontjes om elders aan de slag te gaan. Voor een Belgische en een buitenlandse club."

Zulte Waregem gaf aan verder te doen met Francky Dury. Mogelijk gaat het om Sporting Lokeren, dat slechts 5 op 30 telt en waar Herman Van Holsbeeck sportief adviseur is. Van Holsbeeck kent Vanderhaeghe uit zijn periode als speler van Anderlecht.Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Bob Peeters heeft het tactische vernuft van een in zilverpapier gewikkelde koeienvlaai"

Herman Brusselmans

Meer voetbalquotes