Van Wijk zou wel eens gelijk kunnen krijgen

11 oktober 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
In volle degradatiestrijd pakte Dennis van Wijk met harde woorden uit. De toenmalige trainer van KV Mechelen gaf aan dat het spel niet eerlijk gespeeld zou worden bij AS Eupen-Moeskroen. Woorden die hem niet in dank werden afgenomen. Die match komt nu wel in beeld bij 'Operatie Schone Handen'.

KV Mechelen moest met ruime cijfers winnen. Het werd 2-0 tegen Waasland-Beveren. Nicolas Verdier wrong twee doelkansen vakkundig de nek om. Pikant detail: de Franse aanvaller had Mogi Bayat als makelaar.

Bood Waasland-Beveren voldoende weerwerk? In Eupen-Moeskroen vielen er in de slotfase plots meerdere goals uit de lucht. Het werd 4-0 en Eupen mocht zo in eerste klasse blijven.

Na het laatste fluitsignaal maakte Van Wijk opnieuw allusie op de rol van Moeskroen in het degradatiedebat.

'"Ze hebben me na mijn uitspraken en na mijn optreden bij Extra Time aan het kruis genageld – en misschien wel terecht –, maar ik zeg nooit dingen waarover ik twijfel."

"Ik ben blij dat het gerecht nu zijn werk doet'', laat de coach weten aan Het Nieuwsblad.  De voormalige trainer van KV Mechelen wacht de uitkomst van het onderzoek af.

''Ik moet nu niet gaan wijzen en roepen. Het moet nog blijken of er effectief iets mis was. Tot dat moment hoef je niet te reageren."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Klopp is authentiek. Enthousiasme, ervaring, charisma."

Simon Mignolet

Meer voetbalquotes