HUMOR - STVV-fans melden inval op Stayen

11 oktober 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Spelers, trainers, clubleiders, makelaars, zelfs scheidsrechters. De geloofwaardigheid van het voetbal heeft een gigantische deuk gekregen. In al die kommer en kwel is gelukkig ook nog tijd en plaats voor wat humor.

"Vanochtend vroeg viel het parket binnen op Stayen", klinkt het. "Een stuk Truiens kunstgras werd uitgegraven en meegenomen voor verhoor."

"Volgens het parket zou het kunstgras verschillende wedstrijden van de Haspengouwse eersteklasser beïnvloed hebben. Zo zou er sprake zijn van één grote kunstmatige constructie met heel wat elementen die 'niet natuurlijk' zouden zijn."

"Nog volgens het parket is het een kwestie van tijd voordat deze criminele kunststof definitief wordt opgerold. Zeker nu de koude wintermaanden voor de deur staan en de natuurlijk concurrenten er zienderogen op achteruit zullen gaan."

"Daarnaast vond ook een grootschalig magnetisch onderzoek plaats in de ondergrondse parking. STVV wordt er van verdacht minderjarige Japanse slaafjes ingeschakeld te hebben om tijdens wedstrijden van STVV via de ondergrondse parking een magnetisch veld te creëren in de buurt van het bezoekende doel. De bal zou zo 'bijna automatisch' in doel verdwijnen, klinkt het bij anonieme bronnen."

"Dit bericht werd nog niet bevestigd, al is het algemeen geweten dat bij de topclubs de Play-off 1-positie van STVV een doorn in het oog is."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Ik ben een rationeel persoon. Voorheen wist ik niet dat er bij voetbal zoveel emoties kwamen kijken."

Roland Duchâtelet

Meer voetbalquotes