KV Mechelen reageert: "Geen illegale praktijken"

12 oktober 2018
instagram
© JPV
Geen voetbal Achter de Kazerne en toch troepten vele supporters er samen. Woedend omdat hun geliefkoosde club een rol zou spelen in de Operatie Propere Handen.

Hoofdaandeelhouder Olivier Somers en financieel directeur Thierry Steemens zijn door de onderzoeksrechter van Tongeren aangehouden op basis van matchfixing.

"KV Mechelen benadrukt ten stelligste dat het als club niet betrokken is bij illegale praktijken", laat het bestuur weten. "Op geen enkel moment heeft KVM initiatief genomen om afspraken te maken om wedstrijden te beïnvloeden."

"De club is ook niet op de hoogte van dergelijke initiatieven en distantieert zich bijgevolg van eventuele en al dan niet genomen persoonlijke initiatieven."

"De raad van bestuur heeft kennis genomen van de mededeling van het parket en komt zo snel mogelijk bijeen om de huidige beschikbare informatie te bespreken. Voorts hebben we het volste vertrouwen in het lopende onderzoek en wachten we de resultaten van het onderzoek af."Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Bob Peeters heeft het tactische vernuft van een in zilverpapier gewikkelde koeienvlaai"

Herman Brusselmans

Meer voetbalquotes