Der Spiegel trapt terug naar het kamp Cristiano Ronaldo

12 oktober 2018
instagram
De advocaat van Cristiano Ronaldo haalde zwaar uit naar het Duitse magazine Der Spiegel, dat zich gebaseerd zou hebben op vervalste informatie, waarna Ronaldo beschuldigd werd van de verkrachting van Kathryn Mayorga. De Duitsers bijten van zich af.

"We hebben honderden documenten van verschillende bronnen die onze berichtgeving ondersteunen", laat Der Spiegel weten. "Die documenten zijn jarenlang grondig geanalyseerd en aangevuld met verder onderzoek. Alle informatie is vóór publicatie zorgvuldig gecontroleerd."

Der Spiegel geeft opnieuw aan dat ze over de zaak zullen blijven publiceren.

De politie in Las Vegas bevestigde onlangs dat een onderzoek naar de mogelijke verkrachting werd heropend. Kathryn Mayorga. De Amerikaanse beweert dat Ronaldo haar in 2009 tot seks heeft gedwongen. Volgens Ronaldo ging het om seks met wederzijdse toestemming.

Mayorga kreeg 325.000 euro toegestopt. Zwijggeld. De advocaat van Cristiano Ronaldo ziet daar geen kwaad achter.

"Hij deed wat hem werd geadviseerd door de mensen om hem heen, om een einde te maken aan de krankzinnige beschuldigingen die alleen maar bedoeld zijn om de reputatie kapot te maken van iemand die bekendstaat om zijn harde werk, sportieve kwaliteiten en correcte gedrag."

Het laatste woord in deze affaire moet nog vallen...


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Ik ben een rationeel persoon. Voorheen wist ik niet dat er bij voetbal zoveel emoties kwamen kijken."

Roland Duchâtelet

Meer voetbalquotes