Eersteklasser valt zonder voorzitter

12 oktober 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Op de uitspraken in de zaak Propere Handen wordt het mogelijk nog jaren wachten, voor Waasland-Beveren duikt er al een praktisch probleem op. Dirk Huyck werd vrijgelaten onder voorwaarden. Hij mag gedurende drie maanden geen contact hebben met de club.

Wie de leiding op zich zal nemen op de Freethiel is nog niet duidelijk.

"Naar aanleiding van het gerechtelijk onderzoek 'Propere Handen', dat al enkele dagen loopt, werden twee bestuurders van Waasland-Beveren, voorzitter Dirk Huyck en CFO Olivier Swolfs, verhoord. Na het verhoor werden beide bestuurders opnieuw in vrijheid gesteld", laat woordvoerder Martijn De Jonge weten.

"Ze blijven beschikbaar van het gerecht en werken volop verder mee aan het onderzoek. De club blijft achter haar voorzitter en CFO staan en heeft alle vertrouwen in het verder verloop en de goede afloop van het onderzoek."

"Andere bestuursleden en de club zelf maken op dit ogenblik geen deel uit van het onderzoek. De naam van onze doelman Davy Roef verscheen intussen ook in de media. Davy werd enkel gehoord als getuige. Hij nam deze ochtend meteen terug deel aan de training op de Freethiel."

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Als je succes wilt hebben, moet je er elke keer voor gaan. Niet enkel op de grote momenten."

Hein Vanhaezebrouck

Meer voetbalquotes