Vriendin Vertenten: "Beschuldigingen slaan op niets"

12 oktober 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Scheidsrechter Bart Vertenten is nog altijd aangehouden. Hij wordt verdacht van corruptie en lidmaatschap van een criminele organisatie. Ondanks de beschuldigingen gelooft Hetty Boons, de verloofde van Vertenten, in zijn onschuld.

Hetty Boons en Bart Vertenten geven elkaar het ja-woord in januari. Boons gelooft in de onschuld van Vertenten. “Hij wordt beschuldigd van iets waar hij niets mee te maken heeft. Heel zijn levenswerk en carrière is kapot. Het was supererg, want hij wordt aan de schandpaal genageld", aldus Boons tegenover VTM Nieuws.

"Ik dacht die heeft daar niets mee te maken. Gisteren zag ik de pers en het escaleerde. De beschuldigingen werden zwaarder en zwaarder, ik viel van mijn stoel."

Boons geeft wel toe dat Vertenten en Veljkovic banden hadden. "Hij kende die persoon ja. Ze babbelden als voetbalkenners onder elkaar. Maar daarom manipuleerde hij geen wedstrijden. Mijn vader is bijvoorbeeld Club-supporter en hij praatte ook met mijn papa. Al die beschuldigingen slaan op niets."


MK

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Ik wil een team met inzet zien. Het talent hebben we, maar alleen daarmee komen we er niet."

Roberto Martinez

Meer voetbalquotes