"Droom van Hazard kan nachtmerrie worden"

15 oktober 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Thibaut Courtois verhuisde afgelopen zomemercato van Chelsea FC naar Real Madrid. Ook Eden Hazard zag dat zitten, maar de transfersom gooide roet in het eten. Onlangs maakte Hazard duidelijk dat hij nog altijd naar Madrid wil verhuizen, maar pas op het einde van dit seizoen.

Volgens Squawka moet Real Madrid op zoek naar een nummer '9' en is Eden Hazard niet de gewenste versterking. "Real Madrid heeft een scorende spits nodig om de ploeg te leiden en de kansen af te werken die gecreëerd worden door Isco, Bale, Asensio en hun ongelooflijke middenveld.  En hoewel Hazard heel wat dingen is, is hij niet een scorende spits. Eden Hazard is nadrukkelijk niet wat Real Madrid nodig heeft."

"Hij zou een illustere maar oude ploeg vervoegen en binnengehaald worden als de redder, hoewel hij niet is wat die ploeg nodig heeft om zichzelf opnieuw uit te vinden. Een vlot scorende spits moet de prioriteit van Real zijn, terwijl Hazard alleen maar een snellere en internationaal meer gerenommeerde versie van Isco zou zijn. Een speler wiens individuele genie van hem nooit de man zal maken die dit Real nodig heeft, en wiens wispelturigheid en nonchalante houding makkelijk de toorn van het veeleisende publiek in het Bernabeu zouden kunnen opwekken. Op die manier zou zijn droom een nachtmerrie kunnen worden."

Eden Hazard is dit seizoen op dreef. Hij scoorde acht doelpunten en gaf drie assists in tien wedstrijden.

MK

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Zonder passie haal je nooit je volledige rendement"

Peter Maes

Meer voetbalquotes