Debuut Brandon Mechele tegen Nederland?

15 oktober 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Roberto Martinez liet in de vriendschappelijke interland tegen Timothy Castagne, Hans Vanaken en Birger Verstraete debuteren bij de Rode Duivels. Tegen Ijsland en Zwitserland in de Nations League deden er geen 'nieuwe jongens' mee. Mogelijk gebeurt dat wel tegen het Nederlands Elftal.

Birger Verstraete is er deze keer niet bij. Leandro Trossard moest afzeggen vanwege een blessure. Timothy Castagne maakt kans op een basisplaats. Mogelijk krijgt Thomas Meunier rust.

Op het middenveld wordt het debuut van Dennis Praet verwacht. Hans Vanaken zal ook wel een nieuwe kans krijgen. Marouane Fellaini kampt met een lichte blessure en blijft wellicht veiligheidshalve aan de kant.

Brandon Mechele mag ook hoop koesteren. De nieuwkomer van Club Brugge kan profiteren van de dunne bezetting achteraan. Na Jan Vertonghen is ook Thomas Vermaelen weggevallen. Vincent Kompany trainde maandag niet met de groep mee en zou ook rust kunnen genieten.

Centraal achteraan blijven dan met Toby Alderweireld, Dedryck Boyata, Jason Denayer, Christian Kabasele en Brandon Mechele over. Vijf spelers voor drie plaatsen in de elf.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"De Hollanders liggen er uit en wij zijn nummer 1, laat ons even blij zijn."

Vincent Kompany

Meer voetbalquotes