Koeman heeft advies voor Rode Duivels

15 oktober 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
België staat op de eerste plaats in de FIFA-ranking, Nederland is zeventiende. Ronald Koeman verwacht niet dat er een lichting met een nieuwe Kevin De Bruyne, Eden Hazard en Romelu Lukaku zit aan te komen en adviseert de Belgische voetbalbond om voluit van de huidige hoogtijd te genieten.

Het Nederlands Elftal was er niet bij op het vorige EK en WK. Er schijnt terug licht in de tunnel. Je wint niet zomaar met 3-0 tegen Duitsland in de Nations League.

"Het is de nummer één van de wereld. Voor ons is het een ongelooflijk moeilijke wedstrijd", stelt bondscoach Ronald Koeman op zijn persbabbel. "België heeft een geweldige lichting spelers. Nederland heeft dat ook gehad, maar het was ook een periode wat minder."

Het is ongekend dit soort spelers. Die komen niet ieder jaar voorbij, dus geniet er nog even van."

Tegen Oranje kunnen de Belgen niet beschikken over de geblesseerden Kevin De Bruyne, Jan Vertonghen, Thomas Vermaelen en Mousa Dembélé. Ook achter Marouane Fellaini staat een vraagteken. Bondscoach Roberto Martinez kondigde bovendien al aan te zullen schuiven met z'n elftal. Koeman: "Als Martinez ervoor kiest dingen te veranderen, is dat zijn goed recht. Ongeacht het elftal: het is toch Nederland tegen België en dan wil je resultaat halen. Ik geloof niet dat het oefenwedstrijd is morgen.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Zonder passie haal je nooit je volledige rendement"

Peter Maes

Meer voetbalquotes