"BelgiŽ is niet zomaar de nummer ťťn"

16 oktober 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Het Nederlands Elftal hakte Duitsland met 3-0 in de pan in de Nations League. De Oranjegekte is plotsklaps terug. Bevestigen tegen de Rode Duivels wordt de opdracht. Marc Degryse schat BelgiŽ hoger in.

"We zijn niet voor niets de nummer ťťn van de wereld. Het zit echt heel goed in elkaar bij ons", zegt de voormalige  international tegenover De Telegraaf. "We hebben ongelofelijk veel kwaliteit en talent in de selectie."

"Met Eden Hazard hebben we een van de allerbeste spelers ter wereld, in de spits hebben we met Romelu Lukaku een echte scoringsmachine en onze doelman Thibaut Courtois is de beste keeper ter wereld. En dan is Kevin De Bruyne er nog niet eens bij."

Maar er gloort terug hoop rond het Nederlands Elftal. Degryse ziet dat er wel talent zit bij Nederland. "De fase waarin Oranje nu zit, is te vergelijken met waar de Rode Duivels vijf, zes jaar geleden stonden. Je ziet dat er talent zit aan te komen, maar dat heeft wel tijd nodig om zich door te ontwikkelen en op een niveau te komen dat Nederland ook weer kan domineren en stabiel gaat presteren"

"Ik geloof in een goede toekomst voor Oranje, maar deze Rode Duivels hebben nog vijf, zes jaar voorsprong in hun ontwikkeling."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"De Hollanders liggen er uit en wij zijn nummer 1, laat ons even blij zijn."

Vincent Kompany

Meer voetbalquotes