Topclubs staan in de rij voor Matthijs de Ligt

16 oktober 2018
instagram
FC Barcelona, Manchester City, Paris Saint-Germain. Aan dat lijstje mag ook Juventus worden toegevoegd. Volgens Tuttosport laat de Italiaanse recordhouder zich niet afschrikken door de hoge vraagprijs voor Matthijs de Ligt.

De talentvolle Nederlandse international zou het belangrijkste transferdoelwit voor komende zomer zijn.

Ajax verlangt volgens de Italiaanse sportkrant van 50 miljoen euro voor zijn aanvoerder, die nog tot medio 2021 vastligt.

Doordat de Amsterdammers een optie hebben om het contract met nog een jaar te verlengen is het overigens de vraag of vijftig miljoen genoeg zal zijn om directeur spelersbeleid Marc Overmars te overtuigen van het meewerken aan een transfer. In de afgelopen weken werden namelijk ook al bedragen van 60 miljoen of hoger genoemd.

De tienvoudige rnational werd eerder dit jaar al in verband gebracht met Juventus en kreeg toen hij met het Nederlands elftal in Italië was van clubicoon Pavel Nedved een rondleiding over het trainingscomplex van de club.

“Ik was hier voor de nationale ploeg, dat was het belangrijkste. Maar het is natuurlijk een eer om te worden genoemd bij een grote club als Juventus, het is nu belangrijk voor mij om te blijven spelen zoals ik altijd doe en er niet te veel aan te denken”, zei hij daar in juni over.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is soms een achterbakse wereld waar weinig mensen echt zeggen waar het om draait."

Jelle Van Damme

Meer voetbalquotes