Romelu Lukaku naar Spaanse topclub?

17 oktober 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Hij scoort veel in de Premier League, toch klinkt er in Engeland regelmatig kritiek over Romelu Lukaku. Het zou net dat tikje te weinig brengen om een echte topspits te zijn. Kritiek laat Lukaku niet koud. Zo overweegt hij na het EK te stoppen als Rode Duivel, omdat hij te weinig erkenning proefde.

Romelu Lukaku gaf nog maar pas aan dat hij Juventus wel een leuke club vindt. Lukaku is gecharmeerd door het project dat ze voor ogen hebben.

Die woorden maken wel wat los. Lukaku is hot in het transfernieuws. FC Barcelona zou aan 'Big Rom' denken als opvolger voor de 31-jarige Luis Suarez. Maar er is ook nog Real Madrid. Karim Benzema leek na het vertrek van Cristiano Ronaldo bevrijd. De Franse spits kent echter een terugval en blijft zo - net als de vorige seizoenen - onder vuur liggen.

Net als Eden Hazard zou Lukaku een voorkeur hebben voor Real Madrid. De Koninklijke haalde vorige zomer al Thibaut Courtois in huis.

Die clubs zullen dan wel langs de kassa moeten passeren want Lukaku ligt nog tot midden 2022 onder contract op Old Trafford. Daar hoort een optie voor nog twee seizoenen bij.

De 25-jarige Antwerpenaar kwam in de zomer van 2017 voor bijna 85 miljoen euro over van Everton.

Welke club past het best bij Romelu Lukaku?

Bekijk resultaten


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Er is maar één moment dat je op tijd kunt komen. Ben je er niet, dan ben je óf te vroeg, óf te laat."

Johan Cruijff

Meer voetbalquotes