Mignolet haalt opgelucht adem

17 oktober 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Niet vertrouwen van de trainer genieten, nog amper speelkansen krijgen, en de club toch niet mogen verlaten. Simon Mignolet beleeft minder prettige tijden bij Liverpool. Roberto Martinez liet de Truienaar opdraven tegen Nederland. Mignolet beschaamde dat vertrouwen niet.

De Rode Duivels namen een flitsende start en kwamen na vijf minuten op voorsprong via Dries Mertens. "Holland kan niet mee olé olé", klonk het bij de thuisfans. Het broodje leek gebakken maar de partij kantelde na een foute breedtepass van Timothy Castagne, die afgerond werd door Danjuma.

Al had dat ook vroeger kunnen gebeuren want Mignolet belette een sterke Memphis Depay het scoren in de twintigste minuut. Toen galmde er een 'Simon Mignolet' door het stadion. Een hartverwarmend schouderklopje voor de geplaagde doelman. Mignolet toonde zich in de slotfase opnieuw, bij een kopbal van Nathan Aké.

"Het doet deugd om op het veld te staan, nu weet ik waarom ik elke dag hard train", stelde de concurrent van Thibaut Courtois, Koen Casteels en Matz Sels na het 1-1 gelijkspel. "Ik denk dat ik mijn job heb gedaan. Ik sta er om die ballen te pakken. Ik heb gedaan wat van me verwacht werd. Ik ben blij dat ik mijn kans kon grijpen na een hele poos niet te spelen."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Wat Yannick Ferrera met een allegaartje van buitenlanders en onervaren spelers doet, is zéér knap."

Jacques Sys

Meer voetbalquotes