Alderweireld over transfer naar Ajax

17 oktober 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Vier jaar bij de jeugd van Ajax, vijf seizoenen bij de grote jongens. Toby Alderweireld belandde via Atlético Madrid en Southampton bij Tottenham Hotspur. De 29-jarige Rode Duivel sluit een terugkeer naar Ajax niet uit.

"Zeg nooit nooit", reageert hij bij Voetbal Inside. "Ik heb daar een fantastische tijd gehad, een paar keer kampioen geworden, de derde ster. Dus dat zijn allemaal hele mooie herinneringen. Als ik terugga, heb ik wel iets bij te brengen en ga ik niet met een houten been daar naartoe."

Maar de Rode Duivel heeft eerst nog andere plannen. Alderweireld legde een contractverlenging naast zich neer. Vorige zomer werd hij aan meerdere andere clubs gelinkt, maar het kwam niet tot een transfer. In januari zou dat wel eens het geval kunnen zijn. Volgens Mundo Deportivo denkt FC Barcelona aan de voormalige jeugdspeler van Germinal Beerschot.

Een week geleden vertelde Alderweireld op een persconferentie van het Belgisch elftal 'totaal niet bezig' te zijn met zijn contractsituatie. Hij benadrukte zich goed te voelen en zijn gedachten op het voetbal te richten.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Als je supporters het gevoel geeft dat ze klanten zijn, ben je verloren."

Manager Borussia Dortmund

Meer voetbalquotes