Stroomt verborgen parel door naar de Rode Duivels?

18 oktober 2018
instagram
Roberto Martinez liet tegen Nederland meerdere andere spelers in actie komen. Zonder het trio Hazard-Lukaku-Mertens liep het niet bepaald vlot in de tweede helft. Staan er nog wat talenten in de wachtkamer?

Volgens analist Wim De Coninck moeten we één man in het bijzonder in de gaten houden: Isaac Mbenza. De 22-jarige aanvaller kon niet doorbreken bij Standard, maar versierde na een sterk seizoen bij Montpellier een transfer naar de Engelse eersteklasser Huddersfield.

Nu probeert Mbenza dus naam te maken in de Premier League. “Mbenza is één van de verborgen parels in deze selectie. Nog niet zo bekend bij het grote publiek, maar één van de jongens die ik zie doorgroeien naar de A-ploeg van België", zegt De Coninck in Het Nieuwsblad.
Exponent van knappe evolutie

"Hij speelt vandaag in de Premier League bij Huddersfield. Met één goal en vier assists - onder andere twee tegen Hongarije en deze week tegen Zweden - was hij van groot belang in de kwalificatie. En hij is de exponent van de knappe evolutie die deze ploeg tijdens de campagne heeft ondergaan.”


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"De Hollanders liggen er uit en wij zijn nummer 1, laat ons even blij zijn."

Vincent Kompany

Meer voetbalquotes