Ivan Leko wordt nog strijdvaardiger

18 oktober 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Je truitje nat maken, aan de ploeg denken, alles geven voor de club en voor de fans. Ivan Leko herhaalde het keer na keer. In de naloop van zijn passage in de zaak Propere Handen - met een overnachting in de cel - klinkt nog meer strijdlust bij de Kroaat.

Dat Ivan Leko niet als eerste op de training was, dat vonden ze bij Club Brugge vreemd. Hij kwam uiteindelijk niet opdagen. De speurders in de fraudezaak Propere Handen speelden voor stoorzender. Leko kon die dag niet meer voor de onderzoeksrechter verschijnen en moest in Hasselt overnachten. De volgende dag mocht hij wel beschikken. Zonder voorwaarden.

"Het belangrijkste waren de prioriteiten in mijn leven: mijn familie en Club Brugge", stelt Ivan Leko in de aanloop naar de thuismatch tegen Waasland-Beveren. "In het leven kan alles gebeuren. Maar we leven vandaag en morgen, niet gisteren."

Leko werd bij zijn terugkeer op het oefenveld door een honderdtal supporters met applaus onthaald.

"Wat ik hier gevoeld heb is fantastisch. Deze club is speciaal. Iedereen weet dat als ik iets van de supporters krijg, ik ze dat driedubbel zal proberen terug te geven. Ik ben 500% voor Club."

De bal gaat terug aan het rollen, met een thuismatch tegen Waasland-Beveren. Op papier een haalbare klus en zeker in het eigen Jan Breydelstadion. Leko merkt veel honger in de kleedkamer.

"We zijn enorm gemotiveerd. Tegen Atlético Madrid speelden we zestig minuten heel goed en was het resultaat niet goed. Standard uit liep wat minder. De motivatie is aanwezig. We willen thuis bewijzen dat wij kwaliteit en mentaliteit hebben. Mijn spelers zullen alles geven."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Er is maar één moment dat je op tijd kunt komen. Ben je er niet, dan ben je óf te vroeg, óf te laat."

Johan Cruijff

Meer voetbalquotes