Boskamp: "Coucke moet nog boterhammetjes eten"

19 oktober 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
De bal gaat terug aan het rollen in de Jupiler Pro League. Een derde van de competitie ligt achter de rug. Anderlecht staat derde, na Racing Genk en Club Brugge. Johan Boskamp kijkt met een strenge blik naar Marc Coucke.

De voormalige trainer van Anderlecht stoort zich mateloos aan het transferbeleid van afgelopen zomer. Er streken vijftien nieuwe spelers in het Astridpark neer. Daar horen voorlopig weinig voltreffers bij.

"Ik vind het zo een zonde dat ze zeggen dat ze de jeugd zullen laten doorstromen en dan meer dan tien transfers doen", gromt Johan Boskamp in Het Laatste Nieuws. "Ik hoop dat het tussen Club Brugge en Genk zal gaan. Die teams spelen wel attractief voetbal. Misschien schieten ze dan eens wakker bij Anderlecht? Het zou geen kwaad kunnen. Zoals het nu gaat, kan het niet langer."

Marc Coucke is minder dan een jaar de grote baas bij RSC Anderlecht. Een nieuw verhaal kost vaak tijd. Boskamp heeft toch bedenkingen.

"Die bekeruitschakeling, 0-3 tegen Union, dat was dramatisch. En weet je waarom? Omdat dat soort blamages stilaan normaal wordt. Met 'de baas' (Constant Vanden Stock, nvdr) was dat nooit gebeurd. Om zijn niveau te evenaren moet Coucke nog een paar boterhammetjes eten."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Wat Yannick Ferrera met een allegaartje van buitenlanders en onervaren spelers doet, is zéér knap."

Jacques Sys

Meer voetbalquotes