O'Loughlin: "Bijzondere ontmoeting met STVV"

19 oktober 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Zaterdag trekt STVV voor een lastige verplaatsing naar KV Kortrijk. Het wordt een blij weerzien met Chris O'Loughlin. De Ier is hulptrainer van Glen De Boeck.

Chris O'Louglin was vijf jaar actief op Stayen en was er zelfs even T1. Hij kijkt uit naar de confrontatie met zijn vorige werkgever. “Natuurlijk wordt de ontmoeting met STVV bijzonder”, aldus O’Loughlin tegenover Het Belang van Limburg.

“In Linter (zijn woonplaats, red.) wonen heel wat fans van STVV. En ik ken nog zoveel spelers en supporters. Het verbaast me trouwens niet dat STVV het goed doet. Marc Brys levert mooi werk. Het stemt me ook gelukkig dat het vooral spelers zijn die al langer bij de club zijn die het nu zo goed doen. Dat betekent dat we de voorbije jaren duidelijk goeie eerste stappen gezet hebben. De club plukt er nu de vruchten van. Het wordt vreemd zaterdag, maar het is al Kortrijk wat telt nu voor mij.”

Na tien speeldagen staat STVV op een knappe zesde plaats met 17 op 30. KV Kortrijk parkeert op de elfde plaats met 11 op 30.
MK

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is geen sport op leven en dood, het is meer."

Bill Shankly

Meer voetbalquotes