Vrancken: "Dat kan alleen bij KV Mechelen"

19 oktober 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Menige voetballiefhebber zakt met een slecht gevoel naar het stadion af of blijft thuis. Witwassen en financieel gesjoemel is één, matchfixing is nog wat anders. Bij KV Mechelen - een ploeg die in het oog van de storm staat - geldt een heel ander gevoel. De twaalfde man veert recht. Massaal.Malinwa speelt zondag in het AFAS Stadion tegen Beerschot Wilrijk. Het stadion loopt helemaal vol voor deze partij. Bijna 15.000 fans, dat kan tellen. Daar zijn meerdere clubs uit de Pro League jaloers op.

Trainer Wouter Vrancken smult. "Top hé. Ik denk dat dit maar op één plaats kan, en dat is hier in Mechelen. We wisten al dat we de beste supporters van het land hadden, en als je dan ziet hoe hard ze ons nu ook weer steunen… Schitterend."

"We moeten enkel zien dat we ons niet te hard laten meeslepen in de emotie van de wedstrijd, want ik verwacht een kolkend stadion."

Zowel KV Mechelen als Beerschot Wilrijk tellen één punt minder dan koploper Union St-Gillis. Vrancken is tevreden over de weg die zijn spelers de jongste dagen afgelegd hebben, in moeilijke tijden.

"We hebben een heel goede trainingsweek achter de rug. Ik heb letterlijk op geen enkele speler iets aan te merken", stelt hij op de clubsite. "Kwaliteit, inzet, intensiteit: alles was top. Ook vandaag weer."Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Wat Yannick Ferrera met een allegaartje van buitenlanders en onervaren spelers doet, is zéér knap."

Jacques Sys

Meer voetbalquotes