"Mogi Bayat zou me kapot maken"

19 oktober 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Volgens de advocaat van Mogi Bayat is er weinig aan de hand, op wat financiële discussies na. Er sijpelen echter steeds meer onfraaie verhalen door.

Dennis van Wijk moest in 2012 vertrekken bij RAEC Bergen. Daarna kreeg hij ruzie met Mogi Bayat die hem openlijk bedreigde.

"In 2011 zag ik Mogi Bayat zijn entree maken bij de club", stelt Van Wijk bij PlaySports. "Ondanks goede resultaten, halve finales in de beker en de top 6 in november, heb ik de club toch moeten verlaten. Waarop ik naar Charleroi trok."

"Na mijn ontslag bij Bergen heb ik Bayat gezegd dat ik ervoor zou zorgen dat de andere club zou promoveren, uit venijnigheid. En we zijn ook kampioen geworden."

"Hij kon niet verkroppen dat ik zijn oom Abbas (de toenmalige voorzitter van Charleroi, nvdr.) naar de hoogste klasse had geleid. Toen heeft Bayat me lijfelijk bedreigd. Hij zou me kapotmaken en si en la. Hij zou mijn carrière dwarsbomen."

"Ik heb hem gezegd dat ik niet onder de indruk was, maar ik kan best begrijpen dat anderen die intimidaties niet de baas kunnen."

LEES OOK: Abbas Bayat: "Het voetbal is rot, giftig en corrupt"


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Klopp is authentiek. Enthousiasme, ervaring, charisma."

Simon Mignolet

Meer voetbalquotes