"Club Brugge kan echt niet zonder hem"

20 oktober 2018
instagram
Vrijdagavond opende Club Brugge speeldag elf op eigen veld tegen Waasland-Beveren. Ivan Leko wilde de supporters verwennen met een doelpuntenfestival, maar de Oost-Vlamingen hielden blauw-zwart op 1-1. Opvallend was het aanvalsduo waar Leko voor koos.

De Kroatische coach posteerde immers Kevah Rezaei naast Jelle Vossen in de spits. Dat betekende dat er geen plaats was voor Wesley Moraes, die nochtans speelgerechtigd was. Wesley kreeg immers in de loop van vrijdag te horen dat hij wegens procedurefouten niet geschorst zal worden.

Het Nieuwsblad weet echter waarom Leko geen risico's nam met de Braziliaanse spits: "Door de onzekerheid over zijn lot kon hij zich niet optimaal voorbereiden op de wedstrijd, liet Club weten."

Het duo Rezaei-Vossen liet overigens geen geweldige indruk na. "Veel liet het aanvalsduo niet zien, behalve dan het bewijs dat Club voorlopig echt niet zonder Wesley kan."

Wesley is voorlopig de topscorer van Club Brugge in de competitie met zes doelpunten. Rezaei en Vossen zitten elk aan vier stuks.LVDC

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"De Hollanders liggen er uit en wij zijn nummer 1, laat ons even blij zijn."

Vincent Kompany

Meer voetbalquotes