Samatta over flauwe grappen in kleedkamer KRC Genk: "Rottende vogel in mijn locker"

20 oktober 2018
instagram
Aly Samatta is uitstekend aan de competitie begonnen met zeven doelpunten in negen wedstrijden. Misschien heeft de aanvaller zijn goede vorm wel te pakken dankzij de grappen die (ex-)ploegmaats van hem uithalen in de kleedkamer bij KRC Genk.

Zo blijkt verdediger Josep Aidoo de grappenmaker van dienst te zijn in de huidige kern van de Limburgers. "Aidoo is op dat vlak best een actief ventje. Wanneer hij je geconcentreerd ziet zitten, doet hij er alles aan om die concentratie te breken door je in de lach laten schieten. Of gewoon door je te ambeteren, hij kan plezant vervelend zijn. Wie in de gym even uitblaast en op zijn smartphone kijkt, moet extra oppassen. Joseph staat altijd klaar om je gsm uit je handen te kloppen," vertelt Samatta aan Het Nieuwsblad.

Samatta is naar eigen zeggen in het verleden al eens het slachtoffer geweest van de kleedkamerhumor bij KRC Genk. "Ik ben ook ooit eens een tijdje weggeweest om een match met de nationale ploeg te gaan spelen.Toen ik terugkwam, deed ik mijn locker open en viel ik omver van de stank. Er lag een rottende vogel in, die hadden ze gevonden op het veld. Man, man, man.. Wie me dat gelapt heeft? Geen idee, maar Thomas Buffel is nog altijd mijn hoofdverdachte. We missen zijn geintjes. Alhoewel..." (lacht)

LVDC

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Ik wil een team met inzet zien. Het talent hebben we, maar alleen daarmee komen we er niet."

Roberto Martinez

Meer voetbalquotes