Vier goals in Chelsea - Manchester United

20 oktober 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
José Mourinho leek op weg naar een meer dan deugddoende zege. Winnen op het veld van koploper Chelsea - waar hij ontslagen werd - dat zou wat geven. Maar een match duurt tot het laatste fluitsignaal.

40.721 toeschouwers op Stamford Bridge met twee Belgen aan de aftrap: Eden Hazard en Romelu Lukaku. Marouane Fellaini kwam niet in actie.

Mourinho kwam met een plan naar Londen afgezakt. Vanuit een stugge organisatie op de tegenaanval speculeren. Chelsea zocht naar een gaatje en vond die in de 21e minuut. Bij een hoekschop van Willian schudde Antonio Rüdiger Paul Pogba van zich af, liep het gat dat Marcos Alonso voor hem maakte binnen en kopte fraai raak.

Manchester United begon met meer vuur aan de tweede helft en ging hoger spelen. Niet zonder resultaat want Anthony Martial prikte in de 55e minuut de gelijkmaker binnen. Chelsea verloor de controle en Martial krulde in de 73e minuut de 1-2 binnen.

Een stuntzege van de Red Devils leek in de maak tot Ross Barkley in de 96e minuut in een scrimmage voor doel de 2-2 binnentikte. Zo behoudt Chelsea zijn ongeslagen status.

Bij die goal liepen de gemoederen nog even op, toen Mourinho werd geprovoceerd door een assistent van Maurizio Sarri. De Portugees reageerde als door een adder gebeten. Een incident dat nog een staartje zal krijgen!
Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Bob Peeters heeft het tactische vernuft van een in zilverpapier gewikkelde koeienvlaai"

Herman Brusselmans

Meer voetbalquotes