Trainer Real Madrid: "Er gebeuren vreemde dingen"

20 oktober 2018
instagram
Met 1-2 onderuit gaan tegen Levante, dat past niet bij Real Madrid. In negen competitiematchen wisten Thibaut Courtois en zijn ploegmaten nog maar vier keer te winnen. De roep om het ontslag van Julen Lopetegui is groot. De opvolger van Zinédine Zidane zegt niet te vrezen voor een ontslag.

"Op dit moment is dat het laatste waar ik aan denk", stelt de voormalige Spaanse bondscoach na de uitschuiver tegen Levante.  "Ik wil dat de jongens zich zo snel mogelijk herpakken en hen voorbereiden op onze volgende wedstrijd, die alweer over drie dagen op het programma staat."

Real Madrid slikte goals van José Luis Morales en Roger Marti en kwam zelf alleen tot scoren via Marcelo.

Lopetegui: "Het gaat om doelpunten maken en we hebben er alles aan gedaan om te scoren. We hebben veel kansen gehad. Er gebeuren nu eenmaal vreemde dingen in het voetbal."

Hij zegt 'strijdvaardiger dan ooit' te zijn. "Want de ploeg heeft op het veld alles gegeven. Vroeg of laat zullen we het tij keren", verzekert hij. "De jongens waren na afloop verdrietig, maar ook strijdbaar. De jongens hebben hun leven gegeven en zijn vastberaden de volgende wedstrijd te winnen."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"De Premier League is de belangrijkste bondgenoot van de Rode Duivels"

François Colin

Meer voetbalquotes