Nieuwe trainer Real Madrid staat klaar

21 oktober 2018
instagram
Het gaat niet goed met Real Madrid. Dus ligt de trainer onder vuur. Na een 1-2 nederlaag tegen het modale Levante moet Julen Lopetegui zich zorgen maken.

De Koninklijke staat na negen speeldagen op een teleurstellende plaats in de Primera Division. Dan wordt er gezocht naar een slachtoffer. Volgens AS en Marca is het aftellen naar de bekendmaking van het ontslag van Lopetegui, die weggehaald werd bij de Spaanse voetbalbond als opvolger van Zinédine Zidane.

Santiago Solari zou op dit moment de voornaamste kandidaat zijn. Lopetegui ligt wel nog tot medio 2021 onder contract bij Real Madrid.

De voormalige middenvelder is nu nog de eindverantwoordelijke bij Real Madrid Castilla.

Lopetegui toonde zich zaterdag na de wedstrijd tegen Levante nog strijdbaar, door te stellen dat ontslag 'het laatste is waar hij aan denkt'.

"Ik wil dat de jongens zich zo snel mogelijk herpakken en hen voorbereiden op onze volgende wedstrijd, die alweer over drie dagen op het programma staat." Real Madrid speelt dan tegen Viktoria Plzen in de Champions League. Daarna volgt de Clasico tegen FC Barcelona.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Als je succes wilt hebben, moet je er elke keer voor gaan. Niet enkel op de grote momenten."

Hein Vanhaezebrouck

Meer voetbalquotes