LIVESTREAM Clasico FC Barcelona - Real Madrid

28 oktober 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - KG
De eerste Spaanse Clasico zonder Cristiano Ronaldo is in aantocht. Lionel Messi loopt er ook niet bij vanwege een armbreuk. Welke blaugrana neemt zijn rol over? Of kroont Thibaut Courtois zich tot de held?

Er hangt - traditiegetrouw - elektriciteit in de lucht. Barça tegen de Koninklijke, dat is ook Catalonië tegen Spanje. Deze keer is er geen 'Match in de Match' tussen Messi en Ronaldo. Het wordt wel uitkijken naar de clash der trainers. Wipt Ernesto Valverdo Julen Lopetegui uit het zadel?

De opvolger van Zinédine Zidane kan zich geen tegenvallende Clasico permitteren. Een pikant weetje: slechts één van de vorige zes trainers bij Real Madrid wisten hun eerste Clasico winnend af te sluiten!

Jij kan de strijd tussen FC Barcelona en Real Madrid online volgen via je pc, tablet of smartphone. Bookmaker Unibet biedt de Clasico in gratis live-stream aan!

Heb je nog geen account maak er dan nog snel eentje aan, zo kijk jij mee naar het gebeuren in Camp Nou. Bestaande klanten moeten gewoon zien dat er nog een bedrag(je) op de account staat.

Bij Unibet kan je ook live een gokje wagen op El Clasico.

Nota bene: Ze zenden ook andere matchen in de Primera Division uit, net als de duels in de Pro League, van STVV-Club Brugge tot Standard-Racing Genk. Geniet mee van Unibet TV!


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Er is maar één moment dat je op tijd kunt komen. Ben je er niet, dan ben je óf te vroeg, óf te laat."

Johan Cruijff

Meer voetbalquotes