Trebel was rond met andere club

08 november 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Anderlecht schotelde Adrien Trebel een verbeterd contract voor. De Franse speler hield de boot af. Niet toevallig.

Trebel had een persoonlijke overeenkomst met FC Porto. De onderhandelingen met Hertha BSC en Celtic zaten ook in een vergevorderd stadium. De voormalige middenvelder van FC Nantes en Standard wou graag aan een nieuw avontuur beginnen.

Maar de vraagprijs van Anderlecht bleef 10 miljoen euro. De drie geďnteresseerde clubs wensten die som niet op tafel te gooien voor een 27-jarige speler.

"De coach was duidelijk: van hem mocht ik niet weg. De voorzitter wilde me ook graag houden, maar hij zei me: 'Adrien, als je absoluut de stap wil zetten, dan zijn we bereid mee te werken aan de juiste voorwaarden, want er was je een transfer beloofd.' Ik vond die houding knap", blikt Adrien Trebel terug in Het Laatste Nieuws.

"Je weet wat je hier verliest, maar niet wat je ginder wint. Bovendien konden de coach en de voorzitter - zelfs op vakantie hielden we voortdurend contact - me overtuigen van hun project. Trouwens: Celtic of Porto, dat zijn mooie clubs, maar het is toch geen verbetering in vergelijking met Anderlecht?"


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Als je succes wilt hebben, moet je er elke keer voor gaan. Niet enkel op de grote momenten."

Hein Vanhaezebrouck

Meer voetbalquotes