Clement verwacht een ander Besiktas

08 november 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Racing Genk boekte een 2-4 zege bij Besiktas, met wervelend voetbal. De ploeg van Philippe Clement kan in eigen huis de kwalificatie voor de knock-outfase in de Europa League zo goed als veiligstellen. Dan moeten de Genkies wel opnieuw de drie punten pakken.

Leandro Trossard traint terug met de groep mee. De flankaanvaller blijft veiligheidshalve aan de kant. Mogelijk kan hij dit weekend terug wedstrijdritme opdoen.

"We willen deze wedstrijd gewoon winnen, met die ingesteldheid beginnen we aan het duel", blikt Philippe Clement vooruit. "Met allerlei rekenkundige scenario’s houden we geen rekening, want dat helpt op het veld toch niet."

"Als we Besiktas kloppen zetten we inderdaad een grote stap richting kwalificatie, maar we zijn er nog niet", merkt de coach op.

Zijn ploeg maakte indruk in de eerste partij tegen Besiktas. Clement verwacht een hongerig Besiktas in de Luminus Arena. Uit op revanche.

"Ze kunnen opnieuw rekenen op Pepe en Ryan Babel. Daarbij verwacht ik ook een sterker Besiktas. Ik weet niet of ze ons twee weken geleden wat onderschat hebben, maar dat zal nu dus zeker niet meer het geval zijn."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"De Premier League is de belangrijkste bondgenoot van de Rode Duivels"

François Colin

Meer voetbalquotes