Pozuelo in januari weg bij KRC Genk?

08 november 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Alejandro Pozuelo wou graag warmere oorden opzoeken, maar Racing Genk werkte niet mee aan een transfer. De Spaanse middenvelder is dit seizoen ijzersterk bezig. Dat zorgt voor nieuwe transferspeculaties.

Racing Genk doet het uitstekend in de nationale competitie en schitterde ook in de Europa League. Dat gaat niet onopgemerkt voorbij. Spelers als Alejandro Pozuelo, Ruslan Malinovskyi, Leandro Trossard, Ally Samatta of Sander Berge worden op de voet gevolgd door andere clubs.

"Naar de volgende mercato in januari toe, vrees ik geen problemen", stelt sportief directeur Dimitri de Condé. "Er zijn duidelijke afspraken gemaakt met alle spelers. Zij hebben zich minimaal voor het volledige seizoen geëngageerd."

Enkel rond Alejandro Pozuelo zijn er twijfels. De 27-jarige spelmaker heeft een gelimiteerde transfersom in zijn contract staan.

"Zeg nooit nooit. Maar er moet al een heel uitzonderlijke aanbieding komen, vooraleer hij hier in het midden van een seizoen vertrekt", merkt De Condé op. "Daarvoor voelt Pozuelo zich te goed in dit verhaal."

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Trainers zeggen vaak dat ze niet op een job azen uit respect voor de collega die er aan de slag is. Dat is bullshit!"

Arnar Vidarsson

Meer voetbalquotes