Niet iedereen tevreden bij Club Brugge: "Heel moeilijk voor hem"

08 november 2018
instagram
Club Brugge won dinsdag met overtuigende 0-4 cijfers op het veld van AS Monaco. Blauw-Zwart lijkt door de zege nagenoeg zeker van Europese overwintering. Allemaal lachende gezichten dus achteraf bij de West-Vlamingen, al werd het een avond in mineur voor één speler.

Krépin Diatta mocht de voorbije matchen de geblesseerde Danjuma vervangen, maar de Senegalese winger moest tegen Monaco al na enkele minuten de strijd staken. Een pijnlijk verdict voor de jonge Diatta, die voor de eerste keer mocht starten op het kampioenenbal. "Het is bijzonder moeilijk voor hem, ook al valt de schade nog mee. Mentaal was hij harder geraakt want het was zijn eerste basisplaats in de Champions League en hij was bezig aan een fraaie reeks bij zijn club", vertelt zijn makelaar Thierno Seydi bij APS.

Diatta was net naar zijn beste vorm aan het toegroeien. Tegen STVV was hij nog wat zoekende, maar vooral tegen KVO en vooral op Genk speelde hij uitstekend. Club kon voorlopig nog geen datum plakken op zijn rentree, maar sowieso staat de vleugelspeler enkele weken aan de kant. "Hij begon steeds meer minuten te maken en in de laatste competitieduels werd hij zelfs verkozen tot 'man van de match'", maakt Seydi zich sterk.LVDC

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Er is maar één moment dat je op tijd kunt komen. Ben je er niet, dan ben je óf te vroeg, óf te laat."

Johan Cruijff

Meer voetbalquotes