Belgische spits beleeft warrige tijden in Nederland

08 november 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Wat is er aan de hand met Cyriel Dessers? Hij schippert tussen de bank, een basisplaats en een statuut als invaller. Afgelopen weekend mocht hij opdraven tegen ADO Den Haag en opende hij de score. Het eerste doelpunt in de Eredivisie dit seizoen voor de 23-jarige Belg.

Cyriel Dessers kwam Jean-Paul de Jong amper aan de bak. Dick Advocaat nam over, maar de situatie van Dessers blijft onduidelijk. "Het zijn heel warrige tijden met ups en downs, maar vooral veel downs. Dan is dit wel heel fijn", aldus Dessers na zijn doelpunt tegenover het Algemeen Dagblad.

"Eigenlijk is het sinds januari al zo wisselvallig en wispelturig. Dan speel ik een wedstrijd, zit ik er weer vier of vijf op de bank, dan speel ik er weer twee. Dat is niet gemakkelijk."

De Belgische aanvaller voelt geen vertrouwen van de technische staf. "Dat gevoel is op dit moment niet echt aanwezig. Het zou lekker zijn om gewoon eens te mogen blijven staan, ook na een mindere wedstrijd of als je niet scoort."

Er zijn elf speeldagen afgewerkt in de Eredivisie. Zes keer kwam Dessers in actie. Twee keer als basisspeler en vier keer viel hij in.

MK

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Zonder passie haal je nooit je volledige rendement"

Peter Maes

Meer voetbalquotes