Trainer kritisch voor Atlético Madrid en Griezmann

08 november 2018
instagram
Antoine Griezmann behoort tot  favorieten voor de Gouden Bal. De aanvaller scoort vlot bij Atlético Madrid en won met Frankrijk het WK. Er was belangstelling van onder meer FC Barcelona en José Mourinho zou hem naar Manchester United willen loodsen. Maar niet iedereen vindt Griezmann een echte topper.

De Servische trainer Radomir Antic vindt dat de 27-jarige aanvaller veel meer moet brengen. "Als een coach kan ik niet accepteren dat een speler met zijn eigenschappen de bal slechts drie keer raakt in 45 minuten”, aldus Antic in gesprek met Goal.

"Hij scoorde bijvoorbeeld tegen Léganes vanuit een dood spelmoment (vrije trap, nvdr.), maar hoe vaak was hij bij het spel betrokken?"

Antic kijkt niet alleen naar Griezmann. Hij vindt dat Atlético Madrid zich niet langer kan wegsteken.

"Atlético heeft dit jaar records verbroken aangaande transfers. Ze hebben het grootste budget in de historie van de club. Dit moet ervoor zorgen dat ze iets meer te bieden hebben dan wat we nu zien en beter zijn dan de vorige editie van Atlético."

"Routine vermoordt inspiratie en bij dit Atlético zit geen inspiratie”, besluit Antic zijn betoog over de stand van zaken bij Atlético.

Los Colchoneros draaien nog volop mee in de top van LaLiga en staan slechts vier punten achter op koploper FC Barcelona. In Groep A van de Champions League deelt de Spaanse topclub de koppositie met Borussia Dortmund in een groep met Club Brugge en AS Monaco.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Ik ben een rationeel persoon. Voorheen wist ik niet dat er bij voetbal zoveel emoties kwamen kijken."

Roland Duchâtelet

Meer voetbalquotes